VODENICA I VINO -
Komuna klub taman kakav treba!

Postanite deo Komune, a mi ćemo vas rado ugostiti na našem imanju, gde ćete imati priliku da degustirate naša vina i rakije i štošta još. Mi vas očekujemo vikendom u našem veselom ataru, a vi očekujete druženje sa opuštenim ljudima i pticama koje vole i da zapevaju. Rado ćemo vas provesti kroz naše imanje, posetićemo zajedno staru vodenicu, vinski podrum gde vina odležavaju u barrique buradima, a penušavci na šampanjskim stalcima. Provešćemo vas i kroz naš vinograd.


Vinograd je za nas oduvek bio mesto razmene znanja, tu nas priroda uči o sebi i svojim darovima i osobenostima. Baš tu u vinogradu pričaćemo vam o raznim vrstama vinove loze, o radovima u vinogradu, ali i klimi Fruške Gore, naše dobro raspoložene domaćice. Kako dolikuje, preći ćemo i sa reči na dela, pokazaćemo vam kako se "degožira" penušavac i otkrićemo kako se pravi cider od jabuke. Posle rada, red je da se odmorite i razonodite. Laganom šetnjom stižete do Borkovačkog jezera, a tamo možete da uživate u odmoru na travi, dok slušate cvrkut ptica, a ako želite možete i da se okušate u pecanju.


A za kraj vas očekuje, ono najbolje, naša remek-dela. Sa velikom ponosom ćemo vas poslužiti plodovima našeg rada i našeg imanja, vinom iz vinograda, rakijom iz voćnjaka, mesom od životinja iz našeg slobodnog uzgoja, voćem, povrćem i sokovima iz naše bašte ili okolne prirode. Sve što ćete probati kod nas, poreklom je sa naše Fruške Gore.


Kako biste sa sobom poneli još nešto osim prijatnih sećanja, imaćete priliku da kupite naša vina ali i najlepše emocije našeg kraja upakovane u suvenire.


Pozovite nas kako biste rezervisali svoje mesto: +381 64 300 9876
komunavinarija@gmail.com

Radno Vreme: Subota - Nedelja, od 12:00h do 16:00h
Degustacije su od 790 RSD po osobi.

Vreme Termina

Broj gostiju

Odrasli
Mladi
Deca
Ljubimci

Datum

05.08.

Vreme

13:00

Broj gostiju

3

Popunite formular

Pregled:

Vinska tura

05.08.

13:00

3 gosta

Image

Vaša rezervacija je uspešna